Conopida la cuptor cu sos
Ingrediente: 2 capete de conopida 340g faina de orez brun 340g apa 4g paprika, usturoi granulat, sare pesmet 230g ulei 29g otet din vin alb 700g sos iute Sos: 230g maioneza vegana 120g smantana vegana 14g otet din vin alb 1 catel de usturoi 14g chives 7g piper 4g marar 40g [...]
Pomana ”porcului”
Pomana ”porcului”: Fiind bazata pe soia, este, nu numai, o excelenta sursa de proteine, dar datorita consistentei si gustului sau, reprezinta si un foarte bun substituent al carnii. O mancare plina de nutirenti, ce contine proteina completa, si care va v-a delecta cu siguranta papilele gustative. Pofta buna! Ingrediente: -pentru [...]
Lapte de orez
Laptele de orez are o consistenta mai usoara decat cea a laptelui de vaca, si este un substituent excelent al acestuia. Contine o multitudine de nutrienti, in cantitati mari, ce sunt necesari pentru o viata sanatoasa, cum ar fi calciu, magneziu, fier, zinc si potasiu, asigurand in acelasi timp un aport [...]
Omleta vegana din faina de naut
Aceasta reteta este pe atat de delicioasa, pe cat este de simpla. Faina de naut este un foarte bun inlocuitor al oului, in acest caz imitand perfect gustul acestuia, fiind insa mult mai sanatoasa si continand numerosi nutrienti. Ingrediente: 70g faina de naut zeama de la jumatate de lamie 1.5g [...]
Lapte de migdale
Lapte de migdale: Laptele de migdale este ieftin si usor de preparat. Mai mult decat atat, este o alternativa mult mai sanatoasa pentru laptele de vaca. Este mai usor, are mai putin colesterol si mai mult calciu. Ingrediente: 150g migdale 6 curmale (pe post de indulcitor, puteti folosi orice indulcitor [...]