Seitan
Dupa ce este gatit, se apropie ca si textura si consistenta de cea a carnii: este dens, dar in acelasi timp se topeste in gura. In functie de cum este preparat, seitanul poate mima gustul de carne de porc, pui, vita, carnati. Pentru ca seitanul este considerat un inlocuitor pentru [...]
Lapte de soia
Laptele de soia este o sursa excelenta de proteine, contine o multitudine de nutrienti si este, de asemenea, un excelent inlocuitor pentru laptele de vaca. Acesta este usor de facut si poate fi consumat simplu sau poate fi adaugat in alte retete, precum shake-uri de fructe. Ingrediente: 125g boabe de [...]
Orez cu fasole neagra
Ingrediente (pentru 6 portii): sare 2 1/2 linguri ulei de masline 2 cups orez cu bob lung 1 ceapa medie, tocata (1 cup) 1 ardei rosu sau verde, tocat (1 1/2 cups) 2 catei de usturoi de dimensiuni medii, tocati fin (1 tablespoon) 215-ounce cutie de fasole neagra, nescursa 1 [...]
Conopida la cuptor cu sos
Ingrediente: 2 capete de conopida 340g faina de orez brun 340g apa 4g paprika, usturoi granulat, sare pesmet 230g ulei 29g otet din vin alb 700g sos iute Sos: 230g maioneza vegana 120g smantana vegana 14g otet din vin alb 1 catel de usturoi 14g chives 7g piper 4g marar 40g [...]
Pomana ”porcului”
Pomana ”porcului”: Fiind bazata pe soia, este, nu numai, o excelenta sursa de proteine, dar datorita consistentei si gustului sau, reprezinta si un foarte bun substituent al carnii. O mancare plina de nutirenti, ce contine proteina completa, si care va v-a delecta cu siguranta papilele gustative. Pofta buna! Ingrediente: -pentru [...]
Lapte de orez
Laptele de orez are o consistenta mai usoara decat cea a laptelui de vaca, si este un substituent excelent al acestuia. Contine o multitudine de nutrienti, in cantitati mari, ce sunt necesari pentru o viata sanatoasa, cum ar fi calciu, magneziu, fier, zinc si potasiu, asigurand in acelasi timp un aport [...]