Ingrediente:
- 2 cartofi medii
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 200 g caju
- Boia dulce
- Turmeric
- Sare și piper
- 2 căței de usturoi
- O cutie brănză Tofu
Mod de preparare:
Puneți caju-ul la înmuiat într-o cănuță.
Curățați, tăiați în bucăți cartofii și puneți-i la fiert.
Între timp spală și curăță morcovul și ceapa.
După 2 minute pune morcovul tăiat la fiert, alături de cartofi.
După 5 minute, adaugă ceapa tăiată. Lasă la fiert timp de 7 minute.
Alături, fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Într-un robot de bucătărie adaugă caju, cam o cană din apa în care ai fiert legumele, cățeii de usturoi, condimentele – după gust, desigur.
Amesteci bine la treaptă mare până obții un rezultat omogen și cremos.
Adaugi sosul și brânza zdrobită cu o furculiță peste paste și dacă mai este nevoie, asezonezi iar.
Comenteaza