Ingrediente:
- o cutie de Tofu simplu sau afumat
- 1-2 cepe verzi
- 1 ardei roșu mediu
- 2 linguri sos soia
- 250g ciuperci Champignon
- 1 mana coriandru proaspat
- 2 linguri sos chilli (optional)
- ½ lingurita boia dulce sau picanta
- 1 lingura amestec condimente uscate
Mod de preparare:
- Zdrobiti tofu cu o furculita pana devine maruntit.
- Tocati marunt ceapa, ciupercile si ardeiul gras.
- Tocati marunt coriandrul verde.
- Intr-un bol amestecati sosul de soia, cel de chilli si condimentele uscate.
- Puneti o tigaie pe foc cu putin ulei de cocos adaugati ceapa, ciupercile si sosul si lasati legumele la calit.
- Acoperiti tigaia cu un capac si lasati-o la foc mediu timp de cateva minute, pana ciupercile si-au lasat zeama peste restul legumelor.
- Scoateti capacul cand lichidul din tigaie s-a absorbit aproape complet.
- Adaugati tofu in tigaie,ardeiul gras si paprika si gatiti timp de 5 minute.
- Luati tigaia de pe foc.
- Adaugati coriandrul tocat.
- Serviti cu paine prajita .
Multumesc! A iesit genială! Am adaptat putin omleta