Ingrediente:

  • o cutie de Tofu simplu sau afumat
  • 1-2 cepe verzi
  • 1 ardei roșu mediu
  • 2 linguri sos soia
  • 250g ciuperci Champignon
  • 1 mana coriandru proaspat
  • 2 linguri sos chilli (optional)                                            
  • ½ lingurita boia dulce sau picanta          
  • 1 lingura amestec condimente uscate      

Mod de preparare:

  • Zdrobiti tofu cu o furculita pana devine maruntit.
  • Tocati marunt ceapa, ciupercile si ardeiul gras.
  • Tocati marunt coriandrul verde.
  • Intr-un bol amestecati sosul de soia, cel de chilli si condimentele uscate.
  • Puneti o tigaie pe foc cu putin ulei de cocos adaugati ceapa, ciupercile si sosul si lasati legumele la calit.
  • Acoperiti tigaia cu un capac si lasati-o la foc mediu timp de cateva minute, pana ciupercile si-au lasat zeama peste restul legumelor.
  • Scoateti capacul cand lichidul din tigaie s-a absorbit aproape complet.
  • Adaugati tofu in tigaie,ardeiul gras si paprika si gatiti timp de 5 minute.
  •  Luati tigaia de pe foc.
  • Adaugati coriandrul tocat.
  • Serviti cu paine prajita .