Ingrediente:
- O cana de nuci caju nehidratate, le vom lasa la hidratat 2-8 ore
- jumatate ceapa tocata
- 2 catei de usturoi tocati
- 1 lingura ulei de masline extravirgin
- 1 lingura zeama proaspata de lamiae
- 1 cana apa (200ml)
- un sfert de lingurita sare iodata
- piper proaspat macinat dupa gust
- frunzele de la cateva fire de patrunjel tocate marunt
- 250g paste integrale la alegere
Mod de preparare:
Caliti in apa cu ulei ceapa tocata pana incepe sa inmoaie.
Adaugati usturoiul si mai lasati 1 min pe foc.
Mixati la blender cana de apa, nucile caju hidratate, ceapa și usturoiul calite, zeama de lamaie, sarea si piperul pana obtineti o crema fina.
Separat fierbeti pastele in apa cu sare.
Cand sunt fierte scurgeti-le si amestecati-le imediat cu crema, cat sunt inca fierbinti.
Adaugati o parte din patrunjelul tocat. Decorati cu restul de patrunjel tocat si serviti imediat.
Puteti adauga ciuperci sau fasii de ardei capia copt.
Comenteaza