Ingrediente:
- 1,5 litri apa
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 cartof
- 1 dovlecel
- Sare
- O felie mica de telina
- Doua mâini de varza tocata
- O cutie de rosii decojite
- Doua mâini de spanac tocat
- 1 litru de bors
- 1 leg. de leustean
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare:
- Legumele din reteta se pot inlocui in functie de preferinte sau de gust.
- Se pune apa la fiert cu ceapa, morvovul, telina, sarea (dupa gust) si se lasa 3 minute. Se adauga cartoful (cubulete) si varza si se lasa pâna se fierbe cartoful.
- Se pune spanacul apoi dupa 3 min. se adauga rosiile tocate.
- Intre timp se fierbe separat borsul.
- Se completeaza cu bors si se lasa sa mai dea un clocot, doua. Se adauga 2 linguri de ulei apoi se potriveste de sare. Se stinge focul si se adauga leusteanul proaspat tocat. Se acopera oala.
Comenteaza