Ingrediente:
Umplutura:
- 1 ceapa
- 500 gr pleurotus
- 5 catei de usturoi
- 6 cannelloni
- Sare
- Salvie
Sos:
- 200 gr tofu
- 1 catel usturoi
- 1/2 cana apa
- 3-4 linguri vin alb sec (optional)
- salvie
- marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Intr-o tigaie care nu lipeste, caliti in putina apa ceapa si ciupercile tocate marunt. Condimentati si adaugati cate putina apa cand este nevoie.
- Cand s-au inmuiat adaugati si ustroiul si mai lasati un minut, apoi opriti focul.
- Fierbeti cannelloni conform instructiunilor de pe ambalaj si clatiti-le cu apa rece.
- Faceti si sosul punand toate ingredientele in mixer si apoi turnati-l in tava.
- Umpleti pastele cu ciuperci folosind o lingurita, apoi le puneti peste sos si bagati in cuptorul incins. Dupa 10 minute de stat in cuptor, luati cu o lingura sos din tava si puneti peste cannelloni. Mai lasati inca 10 minute.
- Puteti servi cu un vin alb sec.
Comenteaza