Ingrediente:

Umplutura:

  • 1 ceapa
  • 500 gr pleurotus
  • 5 catei de usturoi
  • 6 cannelloni
  • Sare
  • Salvie

Sos:

  • 200 gr tofu
  • 1 catel usturoi
  • 1/2 cana apa
  • 3-4 linguri vin alb sec (optional)
  • salvie
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie care nu lipeste, caliti in putina apa ceapa si ciupercile tocate marunt. Condimentati si adaugati cate putina apa cand este nevoie.
  2. Cand s-au inmuiat adaugati si ustroiul si mai lasati un minut, apoi opriti focul.
  3. Fierbeti cannelloni conform instructiunilor de pe ambalaj si clatiti-le cu apa rece.
  4. Faceti si sosul punand toate ingredientele in mixer si apoi turnati-l in tava.
  5. Umpleti pastele cu ciuperci folosind o lingurita, apoi le puneti peste sos si bagati in cuptorul incins. Dupa 10 minute de stat in cuptor, luati cu o lingura sos din tava si puneti peste cannelloni. Mai lasati inca 10 minute.
  6. Puteti servi cu un vin alb sec.