Ingrediente:
- 2 pungi snitel de soia
- o ceapa
- Piper
- boia (si boia afumata)
- sare
- piper
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri vin alb
- mustar dulce
- pesmet
- faina
- fulgi de drojdie inactiva
- ulei
Mod de preparare:
Snitele de soia se fierb impreuna cu ceapa, condimentele (sare, piper, boia, boia afumata etc.), vinul si usturoiul .
Se lasa la scurs, apoi sunt unse pe ambele parti cu mustar dulce. Se tavalesc apoi prin fulgi de drojdie inactiva.
Separat, se face o compozitie din faina, pesmet, sare si piper (daca mai este nevoie).
Snitelele sunt trecute prin aceasta compozitie si prajite in ulei incins sau mai sanatos puse in tava, la cuptor pana se rumenesc un pic .
Daca sunt prajite se scot pe servetele ca sa se scurga surplusul de ulei. Se pot servi cu piure de cartofi, cu muraturi sau salata.
Pofta buna !
Comenteaza