Ingrediente:

  • 2 cartofi medii
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 200 g caju
  • Boia dulce
  • Turmeric
  • Sare și piper
  • 2 căței de usturoi
  • O cutie brănză Tofu                                     

Mod de preparare:

       Puneți caju-ul la înmuiat într-o cănuță.   

      Curățați, tăiați în bucăți cartofii și puneți-i la fiert.  

      Între timp spală și curăță morcovul și ceapa.   

      După 2 minute pune morcovul tăiat la fiert, alături de cartofi.  

     După 5 minute, adaugă ceapa tăiată. Lasă la fiert timp de 7 minute.                                                  

     Alături, fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.

     Într-un robot de bucătărie adaugă caju, cam o cană din apa în care ai fiert legumele, cățeii de usturoi, condimentele  – după gust, desigur.

     Amesteci bine la treaptă mare până obții un rezultat omogen și cremos.

     Adaugi sosul și brânza zdrobită cu o furculiță peste paste și dacă mai este nevoie, asezonezi iar.